Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Χρήματα από affiliate networks

Ένας τρόπος που μου απέφερε χρήματα online είναι τα affiliates networks(δίκτυα συνεργατών).Τι είναι όμως τα affiliates networks?
Τα affiliate networks είναι ουσιαστικά κατάλογοι με affiliate programs και μας βγάζουν απ'τη δύσκολη θέση να ψάχνουμε μόνοι μας ανεξάρτητα affiliate programs(συνεργάτες) για να προωθήσουμε. Πληρώνουν συνήθως επί του ποσοστού της πώλησης που θα κάνεις. Υπάρχουν βέβαια και επιλογές του στυλ 3 € με μία εγγραφή, 0.02€ ανά κλικ κτλ.
Το μεγαλύτερο affiliate network είναι αυτό της Linkwise.
Έχει πάρα πολλές επιλογές, hot ονόματα(buldoza, e-shop,Ricardo κτλ) και φυσικά πάρα πολλά deal sites για να προωθήστε αυτό που σας αρέσει πιο πολύ.
Εγώ προσωπικά έβγαλα σε ένα μήνα 289€ και άλλα 60€ τον επόμενο. 
Πώς?Απλά προωθώντας τη Ricardo μέσα πάντα από τη Linkwise. Πρόσθεσα το banner της στο άλλο μου blog, stoihima.blogspot.com (κοντά στις 200 επισκέψεις καθημερινά σε μέρες στοιχήματος)  και μέσα από αυτό μπήκαν άνθρωποι στη Ricardo και μου απέφεραν                  6€/εγγραφή!! Σημειώστε ότι η εγγραφή είναι δωρεάν, απλά χρειάζεται τα κανονικά στοιχεία ενός χρήστη που εγγράφεται όπως κινητό, διεύθυνση κτλ. Για του λόγου το αληθές ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες:






Θέλετε λοιπόν και εσείς να γίνεται συνεργάτης της Linkwise? Πατήστε εδώ για να γραφτείτε στο μεγαλύτερο affiliate network της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου