Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

O μεγαλύτερος Ptc! 50.000.000 δολάρια έχει πληρώσει σε 3 χρόνια!

Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρουμε έναν τρόπο να βγάλεις λεφτά από το internet. Δε θα σας υποσχεθούμε ούτε τρελά λεφτά σε μία μέρα(βλ. διαφημίσεις facebook -150€/μέρα!). Εγώ αυτό που θα κάνω είναι να σας αναφέρω την ιστορία ενός ανθρώπου,Έλληνα μάλιστα, που βγάζει πλέον 2500 δολάρια το μήνα κέρδος!Και όλο αυτό κάνοντας απλά μερικά κλικ!
Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά: 
Μιλάμε για υπηρεσίες PtC. Δηλαδή Paid-to-Click. Τι σημαίνει όμως αυτός ο όρος;Μιλάμε για σάιτ που πληρώνουν τους χρήστες τους για να βλέπουν τις διαφημίσεις των πελατών τους. Και έρχεται φυσικά το ερώτημα:Μπορώ να βγάζω 2500 δολάρια το μήνα βλέποντας μόνο τις διαφημίσεις?Εγώ θα πω όχι. Όποιον τον ενδιαφέρει όμως η ιδέα και θέλει να διαβάσει για τον Έλληνα που ζει πλέον από αυτό ας μπει στο παρακάτω link(reggen το όνομά του)

Τι έκανε αυτός για να βγάζει αυτό το κέρδος? Απλή απάντηση: Νοίκιαζε referrals και έκανε πάντα τα κλικ που πρέπει να κάνει για να βγάζει το κέρδος του. Θα τον βρείτε καθημερινά στο forum να απαντάει σε όλους τους χρήστες και να προσπαθεί να τους βοηθήσει. 
Δείτε αναλυτικά εδώ(το δικό μου όνομα είναι dimmisel):


Ο τρόπος λειτουργίας, ενοικίασης και οι λεπτομέρειες του σάιτ θα αναλυθούν σε επόμενο άρθρο...Γραφτείτε και εσείς σήμερα εδώ για να έχετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε τα βήματα του reggen..

1 σχόλιο:

  1. http://grdeals-gr.blogspot.com/2012/07/internet.html afto edw pera to athro pos to vlepis einai kati kenourio prin ligo kerw 3ekinise kalo einai....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή