Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

O μεγαλύτερος Ptc! Ενότητα 2: Πώς βγάζω κέρδος...

Σε συνέχεια του προηγούμενου άρθρου μας θα αναλύσουμε σήμερα τι είναι οι refferals. Από την ονομασία και μόνο της λέξης καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για κάποιον που αναφέρεται σε κάτι. Ουσιαστικά ένας refferal είναι ένας εργάτης για τον προσωπικό μας λογαριασμό. Ποια είναι η δουλειά του όμως?
Τυπικά καμία. Αυτός πρέπει να κάνει αυτό που κάνετε και εσείς για να αποκομίσετε κέρδος. Να βλέπει καθημερινά κάποιες διαφημίσεις στο internet. Υπάρχουν λοιπόν δύο κατηγορίες refferals: οι άμεσοι και οι ενοικιαζόμενοι. Ας ξεκινήσουμε από τους εύκολους, τους άμεσους.


Άμεσοι refferal είναι αυτοί που γράφονται με το δικό σου όνομα ουσιαστικά. Μπαίνουν από ένα δικό σου link ή οτιδήποτε τέτοιο. Αυτοί είναι εντελώς δωρεάν για πάντα και μόνο έχεις να κερδίσεις από αυτούς. Αυτό σημαίνει ότι για πάντα θα μπορείς να παίρνεις χρήματα από αυτόν χωρίς να έχεις καμία υποχρέωση να πληρώσεις ή τίποτα τέτοιο. Το κέρδος που σου δίνουν αυτοί όταν είσαι Standar μέλος είναι 0,0005 ανά κλικ. Αυτό σημαίνει ότι αν έχεις 100 direct refferals που βλέπουν καθημερινά τις διαφημίσεις τους, τότε θα πάρεις σε ένα χρόνο: 0,002*100*365 = 73 δολάρια το χρόνο χωρίς να χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα.
Αυτά όμως δεν είναι λεφτά που θα σας αλλάξουν τη ζωή ούτε θα σας δώσουν κανένα σοβαρό εισόδημα. Εκεί που είναι τα λεφτά είναι οι νοικιασμένοι refferals. Κοστίζει ο καθένας 0,2 δολάρια και με το που τον πληρώσεις τον έχεις δικό σου για ένα μήνα και πιστώνεσαι για το κάθε κλικ που θα κάνει αυτός σε διαφημίσεις και εσύ.Εδώ όμως τα χρήματα αλλάζουν πολύ. Μάλιστα δεκαπλασιάζονται.Δηλαδή για κάθε κλικ ενός refferal παίρνουμε 0,005 δολάρια(μισό σεντ). Σας φαίνονται λίγα?
Ας δούμε ένα παράδειγμα: έχουμε αγοράσει 100 refferals για ένα μήνα με συνολικό κόστος 20 δολάρια. Αν κάνουν όλοι τα 4 στάνταρ κλικ που δικαιούται ο καθένας για 30 μέρες έχουμε:
30 μέρες * 4 κλικ * 0,005(το ένα κλικ) * 100 refferal = 60 δολάρια! Θεωρείτε ότι είναι λίγα 40 δολάρια το μήνα χωρίς να κάνετε τίποτα? Δε το νομίζω. Και μιλάμε μόνο για 100 refferals χωρίς πακέτο Golden που ναι μεν κοστίζει(90 δολάρια) αλλά κάνει πολύ εύκολα απόσβεση παραπάνω διαφημίσεις για εμάς, περισσότερα χρήματα ανά κλικ,κτλ.
Μην χάνετε λοιπόν άλλο χρόνο. Γραφτείτε τώρα στο Neobux από εδώ και ανακαλύψτε τις δυνατότητες που σας παρέχει για να βγάλετε χρήματα!  Δείτε επίσης εδώ πως φαίνονται το πάνελ των διαφημίσεων που βλέπουμε καθημερινά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου